Gratis Recept » Subway Sensation: En Färgsprakande Salladssymfoni med Hemligheter från Subway

Subway Sensation: En Färgsprakande Salladssymfoni med Hemligheter från Subway

Subway Sensation: En Färgsprakande Salladssymfoni med Hemligheter från Subway

Subway Sensation: En Färgsprakande Salladssymfoni med Hemligheter från Subway

Introduktion

Subway är känt för sina läckra smörgåsar, men deras sallader är också en sensation. Denna färgsprakande salladssymfoni är en perfekt kombination av fräscha grönsaker, saftiga proteiner och en hemlig dressing som ger den där extra touchen. Låt oss ta reda på hur du kan skapa denna fantastiska sallad hemma!

Ingredienser

För att skapa denna Subway-sensation behöver du följande ingredienser:
– 1 kopp färsk spenat
– 1 kopp romansallad
– 1 kopp röd lök, tunt skivad
– 1 kopp gurka, tunt skivad
– 1 kopp tomater, tärnade
– 1 kopp paprika, tärnad
– 1 kopp svarta oliver, skivade
– 1 kopp fetaost, smulad
– 1 kopp grillad kyckling, skivad
– 1 kopp räkor, skalade och rensade
– 1 kopp bacon, knaperstekt och smulad

Steg 1: Förbered grönsakerna

Börja med att tvätta och torka spenat och romansallad noggrant. Riv spenaten i mindre bitar och skär romansalladen i strimlor. Lägg dem i en stor salladsskål.

Steg 2: Skär och tillsätt grönsakerna

Skär röd lök, gurka, tomater och paprika i önskad storlek och lägg dem i salladsskålen med spenat och romansallad. Tillsätt även de skivade svarta oliverna för att ge salladen en härlig sälta.

Steg 3: Lägg till proteiner

För att göra denna sallad till en riktig måltid, lägg till grillad kyckling, räkor och bacon. Skär kycklingen i tunna skivor och lägg den på toppen av salladen. Fördela räkorna jämnt över salladen och strö över det knaperstekta baconet.

Steg 4: Hemlig dressing

Nu kommer vi till hemligheten bakom Subway-salladens sensationella smak – dressingen! För att göra Subway-dressingen hemma behöver du följande ingredienser:
– 1/2 kopp majonnäs
– 2 msk vitvinsvinäger
– 1 msk socker
– 1 tsk dijonsenap
– 1 tsk salt
– 1/2 tsk svartpeppar
– 1/2 tsk vitlökspulver

Blanda alla ingredienser i en skål och vispa tills dressingen är jämn och krämig. Häll dressingen över salladen och blanda väl för att se till att alla ingredienser är täckta.

Steg 5: Servera och njut

Din Subway-sensation är nu klar att serveras! Fördela salladen på tallrikar och toppa med smulad fetaost för en extra touch av sälta och krämighet. Du kan också garnera med färska örter som persilja eller basilika för att ge salladen en fräsch smak.

Njut av denna färgsprakande salladssymfoni med hemligheter från Subway och imponera dina vänner och familj med din egen version av Subway-salladen!

Slutsats

Att skapa en Subway-sensation hemma är enkelt med rätt ingredienser och en hemlig dressing. Denna färgsprakande salladssymfoni är en perfekt kombination av fräscha grönsaker, saftiga proteiner och en dressing som tar smaken till en ny nivå. Ge detta recept ett försök och upplev Subway-salladens magi i ditt eget kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *