Gratis Recept » Proteinpaketet: Ett recept på smaskiga och näringsrika protein snacks!

Proteinpaketet: Ett recept på smaskiga och näringsrika protein snacks!

Proteinpaketet: Ett recept på smaskiga och näringsrika protein snacks!

Introduktion

Proteinpaketet är ett recept på smaskiga och näringsrika protein snacks som är perfekta för alla som vill ha en hälsosam och mättande mellanmål. Dessa snacks är lätta att göra, smakar fantastiskt och är packade med protein för att hålla dig mätt och nöjd. Oavsett om du är en aktiv idrottare, en fitnessentusiast eller bara någon som försöker äta hälsosamt, kommer dessa protein snacks att bli din nya favorit.

Ingredienser

För att göra dessa protein snacks behöver du följande ingredienser:

– 1 kopp naturligt jordnötssmör
– 2 koppar havregryn
– 1/2 kopp honung
– 1/2 kopp mörk chokladbitar
– 1/2 kopp torkade tranbär
– 1/2 kopp pumpafrön
– 1/2 kopp solrosfrön
– 1/2 kopp hampafrön
– 1/2 kopp chiafrön
– 1 skopa proteinpulver (valfri smak)

Instruktioner

Följ dessa steg för att göra dina egna protein snacks:

1. Börja med att blanda jordnötssmöret och honungen i en stor skål. Du kan värma dem i mikrovågsugnen i cirka 30 sekunder för att göra dem lättare att blanda.

2. Lägg till havregryn och proteinpulver i skålen och rör om tills allt är väl blandat. Om blandningen är för torr kan du lägga till lite mer jordnötssmör eller honung.

3. Lägg till chokladbitar, torkade tranbär, pumpafrön, solrosfrön, hampafrön och chiafrön i skålen. Rör om tills alla ingredienser är jämnt fördelade.

4. Använd dina händer för att forma blandningen till små bollar. Du bör kunna göra cirka 20-25 bollar beroende på hur stora du gör dem.

5. Placera bollarna på en bricka täckt med bakplåtspapper och ställ in i kylskåpet i minst en timme för att låta dem stelna.

Näringsvärden

Dessa protein snacks är inte bara smaskiga, de är också mycket näringsrika. Varje boll innehåller cirka 10 gram protein, vilket gör dem till ett utmärkt mellanmål för att hålla dig mätt och nöjd. Dessutom innehåller de hälsosamma fetter från jordnötssmöret och frön, samt fiber från havregryn och frön. Chokladbitarna och torkade tranbär ger en sötma som gör dessa snacks extra läckra.

Slutsats

Proteinpaketet är det perfekta receptet för alla som letar efter ett hälsosamt och näringsrikt mellanmål. Dessa protein snacks är lätta att göra, smakar fantastiskt och är packade med protein. Så nästa gång du behöver en snabb och mättande snack, prova dessa protein snacks – du kommer inte att bli besviken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *